Зеленчукова супа по Швейцарски
Необходими продукти
  • • 30 г масло
  • • 900 мл костен бульон
  • • 2 бр. моркови
  • • 1 глава кромид лук
  • • 1/4 ч.ч. (50 г) грис
  • • млади листенца от пролетни зеленчуци (спанак, праз и др.)
  • • 3/4 ч.ч. (150 мл) прясно мляко
  • • 150 г сметана
  • • магданоз
  • • черен пипер
  • • сол
Начин на приготвяне
Грисът се изпържва в сгорещено масло, прибавя се бульона и се вари четвърт час. Слагат се ситно нарязаните лук, моркови и млади листенца, черен пипер, сол и се вари 7 минути. Наливат се млякото и сметаната и супата почти се възварява. Преди поднасяне се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Рецептата е добавена на 8 Май 2003 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.