Швейцарска салата с колбас
Рейтинг: 6
Сложност: Много лесна
Любима на 17 готвача Любима
Разпечатай
виж снимката
Снимката е добавена от melek
Необходими продукти
  • • 400 г телешки салам
  • • 200 г сирене Ементал
  • • 1 глава лук
  • • 4 бр. кисели краставички
  • • 1 с.л. оцет
  • • 2 с.л. от маринатата на краставичките
  • • 4 с.л. зехтин (олио)
  • • сол, черен пипер
Начин на приготвяне
Лука се нарязва на ситно, а останалите продукти - на ивички или кубчета. Приготвя се дресинг от оцет, зехтин, марината, сол и пипер. В купа се смесват всички продукти, поливат се с дресинга и се разбъркват добре. По желание се добавя ситно нарязан копър.
Рецептата е добавена от melek на 13 Май 2010 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
снимки от
melek
магьосник в кухнята
[Автор на рецептата]
Снимка 1 13 Май 2010

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.